Noen høydepunkt fra året 2020

Menighetstur

Over flere år har nabomenigheten i nord, Molde, invitert medlemmene i BKM Måløy på besøk. Dette er noe alle har sett frem til med glede og forventning. BKM Molde hadde forberedt et flott program hele helga. På dagtid lørdag var det et rikt mangfold av aktiviteter for barn og unge, alt fra klatring, kiosk, fotball, ishockey og mye mer. Lørdags kveld var det felleskapskveld med deilig mat, trosoppbyggelse og diverse innslag. Kvelden avsluttet med et ungdomsarrangement med diverse konkurranser og aktiviteter. En slik festhelg setter seg i hjertene til både unge og eldre. Vennskapsbåndene styrkes og en gleder seg allerede til neste gang.

Skihelg for ungdommen

I februar reiste ungdommene på den årlige skihelga, denne gangen til Ullsheim i Stryn. Med nydelige forhold for både langrenn og slalåm, fikk alle dekket behovet for fysisk aktivitet. Helga ble fylt opp med trivselsaktiviteter, god mat, trosoppbyggelse og underholdning utover kveldene.

Bibelundervisningsfest

I juni kunne vi endelig samle lokalmenigheten i Måløy i tråd med de nasjonale smittevernreglene for å markere at sju av ungdommene i BKM Måløy har fullført et program med trosopplæring. De har fra høsten 2019 deltatt på månedlige samlinger der en har gått gjennom ulike tema som står sentralt i vårt trosgrunnlag.

Bibelprosjekt: Hebreerbrevet

BCC lanserte i januar et spennende prosjekt for ungdom verden over, en unik mulighet for å sette seg mer inn i Hebreerbrevet. Det ble ukentlig lansert animasjonsfilmer, oppgaver, podcast, grafiske plakater og studiosendinger. Så langt det lot seg gjøre samlet vi ungdommene i mindre grupper rundt om i hjemmene for å følge med på online sendinger fra BrunstadTV. Slik kunne ungdommene i fellesskap svare på oppgaver og stille spørsmål om det var noe de lurte på.

Samarbeid med BUK: lokale ungdomscamper

I samarbeid med Brunstad Ungdomsklubb har det blitt arrangert lokale camper til påske, pinse, sommer, høst og romjul kombinert med online sendinger fra Brunstad TV. På denne måten har ungdommene hatt mye å se frem til og glede seg gjennom hele året. Å arrangere disse campene lokalt har engasjert stort sett hele BKM Måløy og skapt trivsel for både eldre og yngre.

Online søndagsskole

I 2020 har barna fått søndagsskole sendinger fra BCC gjennom BrunstadTV med sendinger fra studio, mange sanginnspillinger og flotte animasjonsfilmer med historier fra bibelen.

Årets julebord

I desember ble det arrangert julebord for ungdom og voksne medlemmer i BKM Måløy i tråd med smittevernsrådene. Medlemmene gledet seg over muligheten til å kunne samles igjen til trosoppbyggelse, tradisjonsrik mat, gode venner og flott underholdning. Det gjorde godt å få avrundet året sammen med våre gode venner.

Tilbake til årsrapport
Fra Styret
Økonomi