Året 2016

2016 var et veldig spennende og aktivt år for BKM Måløy – dette året fikk vi nemlig ansvaret for å arrangere BCCs julikonferanse på Oslofjord Convention Center. Dette var et prosjekt som varte fra juli 2015 til juli 2016, hvor medlemmer i alle aldre fikk muligheten til å delta på ulike måter. Blant annet fikk barna mellom 6 og 13 år fikk fremføre en helt egen dans, og ungdommer og voksne fikk være med i kor og filmproduksjon. I perioden januar til juli ble det jobbet ukentlig med intervjuer, filmredigering, planlegging, danseøvinger og korøvinger, noe som gav oss mange muligheter til å være sammen. Vi tror alle medlemmene sitter igjen med gode minner, nyttige erfaringer, og enda tettere bånd til hverandre. Vi er veldig takknemlige for at vi fikk denne muligheten!

Høydepunkter gjennom 2016

Siste helgen i januar tok hele BKM Måløy turen opp til Molde, en tradisjon som vi er veldig glade for. Her ble det lagt opp til ulike sportsaktiviteter for alle aldersgrupper, sosiale kvelder og oppbyggelige møter. I februar dro ca. 20 ungdommer til Syningen i Hallingdal for å stå på ski. Her ble dagene brukt i skibakken, og på kveldene med underholdning, god mat og trivsel. En kveld i mars var jenter og damer fra 13 til 80 samlet på lokalet vårt i Rimstaddalen for en skikkelig festkveld sammen.

 

 

Mai var som vanlig en festmåned! 200 unge gutter fra ulike lokalmenigheter var samlet for en helg med sportsaktiviteter, underholdning og oppbyggelse. Kvelden 16.mai var alle ungdommene samlet på lokalet vårt i Rimstaddalen, og på 17.mai var hele BKM Måløy samlet på sjøhuset vårt for å feire nasjonaldagen. Sankthansaften ble feiret på sjøhuset, med alt som hører til av bål, rømmegrøt, grillmat og leker.

 

 

I begynnelsen av juli var det endelig tid for å holde åpningen for juli-konferansen på Oslofjord Convention Center! I september ble det arrangert en tur til Polen for alle ektepar og voksne over 28 år.

 

 

En helg i oktober kom det besøk fra Molde, og det ble blant annet arrangert fisketurer og en ekspedisjon til Via Ferrata i Loen. Høydepunktet i november var en skikkelig fondsfest, med storfint besøk fra Eiker. Tradisjonen tro ble det arrangert blant annet julemesse og julebord i desember.