Høydepunkter gjennom 2015

I januar tok BKM Måløy en tur til Molde. Dette ble en trivelig helg, fylt med sport, underholdning, gode venner og oppbyggelige møter. En helg i februar fikk vi besøk av gode venner fra Valdres, og vi benyttet anledningen til å holde en ordentlig fest. En ettermiddag på vårparten samlet jentene mellom 12 og 80 år seg i Rimstaddalen for en skikkelig festkveld.

 

 

Mai startet med en festhelg da over 200 unge gutter samlet seg i Måløy for det årlige brødresamværet. Her ble det lagt opp til fotballturneringer, fjellturer og oppbyggelse. 16. mai var det duket for ungdomsfest på sjøhuset, og 17. mai ble feiret med nasjonalsanger, tog, barneleker og høy jubel på lokalet vårt i Rimstaddalen. I midten av juni ble det holdt en flott fest i Rimstaddalen. Sankthansaften var hele menigheten igjen samlet i Rimstaddalen for båltenning, barnleker og grilling.

 

 

I juli ble det holdt sommerkonferanse på Oslofjord Convention Center. Dette er for mange et høydepunkt i året. August var en måned alle ungdommene hadde gledet seg til. Hvert andre år arrangerer ungdommene i Måløy en tur til utlandet sammen – dette året gikk turen til Green Hill, utenfor Istanbul  i Tyrkia. Dette ble noen dager fylt med spennende aktiviteter, bading, shopping, og tyrkiske smaksopplevelser. I tillegg fikk vi bli kjent med ungdommene fra Harstad som dro sammen med oss.

 

 

En helg oktober fikk vi besøk av venner fra Stavanger, og på lørdagskvelden var det duket for fest i Rimstaddalen. I desmeber ble det holdt et festlig julebord for alle mellom 12 og 80. Lillejuleaften var det juletrefest for hele menigheten i Måløy, noe som ble en god avslutning på dette året.