Hver torsdag kveld samles cirka 30 ungdommer, i alderen 13 – 34 år i en stue eller på BKM Måløys lokale Rimstaddalen, for trosopplæring.  Etter felles møte er det god mat og drikke og samtaler i et uformelt og hyggelig fellesskap.

Utenom de faste ungdomssamlingene hver uke, er det også hvert år en ungdomstur der alle drar bort for en helg eller en uke for å få felles opplevelser, ungdomsaktiviteter som interesserer ungdommen og for å styrke fellesskapet i ungdomsgruppen. Grunnlaget for å samles slik jevnlig og på slike turer er den evangelieforståelsen Brunstad kristelige menighet står for. Intensjonen er at ungdommen skal kunne utvikles og bli selvstendige i sitt kristenliv.

Høydepunktet i året som har vært var ungdomsturen til Israel i oktober. Denne turen hadde alle spart og jobbet for på dugnad i over to år. Alle gledet seg til å oppleve landet kristendommen har sitt utspring fra, og se alle stedene hvor så mange bibelske hendelser har funnet sted. På turen fikk alle oppleve landet, bade i dødehavet, se mange historiske plasser og oppleve det årlige stevnet for BKM i Israel. Dette er en tur alle involverte ser tilbake på med stor entusiasme og glede. sommer_169[1] Juni_(300)[1]IMG_6366[1]_MG_6849[1]_MG_7861[1]