Barn og ungdom

BKM Måløy har lang tradisjon for å satse på barn og ungdom. Barna mellom 5-12 år har egne samlinger hver tirsdag. Ca. 20 barn samles for å synge, høre bibelhistorier, tegne, leke og ha det kjekt i trygge og gode omgivelser.Aktivitetsklubben (AK) har et ukentlig tilbud for barn mellom 1. og 7. klasse. AK leger opp til både fysisk aktivitet, som små fjellturer, turer på stranda, fotballtreninger, havrafting osv. og mer hobbyliknende aktiviteter. AK gjennomfører årlig en eller to turer, og arrangerer karneval, juleverksted og julemesse.

Hver torsdag kveld samles ca. 30 ungdommer i alderen 13 – 34 år til trosoppbyggelse, mat og andre aktiviteter i et uformelt og hyggelig fellesskap. Minst en gang i året arrangerer ungdommen en tur, og høydepunktet i 2013 var turen til Israel i forbindelse med den årlige konferansen BCC har der.


 

U18

Alle mellom 13 og 18 år hadde i 2013 et eget aktivitets og inspirasjonsprogram, U18. Under ledelse av eldre ungdommer, legges det til rette for enklere arbeider sosialt fellesskap og engasjerende aktiviteter. Høydepunktet i 2013 var en langhelg i Paris. U18 var et populært tiltak i 2013, og videreføres for samme aldersgruppe i 2014.